Over SnackCo

Snackco is voortgekomen uit Interco BV kunststof tuinbouwproducten. Al meer dan 25 jaar levert Interco betrouwbare maatwerk plantcontainers voor de potplantenteelt. Snackco specialiseert zich op de maatwerk verpakkingen in de AGF sector. We zien kansen en uitdagingen op de verpakkingsmarkt en we denken in oplossingen in plaats van in problemen.

Snackco is geïnspireerd door de groeiende vraag uit de markt naar grootverpakkingen voor snackgroenten. Nadat het voedingscentrum de schijf van 5 heeft aangepast en ons adviseert ons 250 gram groenten per dag te eten, willen de supermarkten deze stap ook maken. De snackgroenten van de Tommies zijn vanwege de goede kwaliteit uitermate geschikt voor deze stap in de supermarktketen. Snackco en Greenco zijn samenwerkingsverband met elkaar aangegaan om op die vraag in te spelen, met als resultaat de Kilo emmer®. Het heeft een unieke drukdeksel die zich gemakkelijk op de emmer borgt. De optimale ventilatie zorgt ervoor dat de snackgroente beter en langer van smaak zijn. Snackco heeft het exclusieve recht op de uitvinding kilo emmer.

AGF-bedrijven in Het Westland waar Snackco mee samenwerkt. De lijnen tussen alle bedrijven zijn uiterst kort waardoor efficiënt samengewerkt wordt. Samen met de klant staan we dichtbij de ontwikkelingen op de markt, omdat alle elementen uit de keten vertegenwoordigd zijn. Ook wordt er met groothandelsmarkten en supermarkten gecommuniceerd, waardoor er een directe link is met de consumentenmarkt.

Tekengebied-6.png

Samenwerkingen

Adres